Erectiestoornissen – wat is het, waarom wordt je lul niet hard en wat kun je doen?

Erectiestoornissen - wat is het, waarom wordt je lul niet hard en wat kun je doen?

Geen man wordt vrijwillig impotent en geen half koninkrijk kan hem overtuigen. De waardigheid van een man is een waardigheid die fier overeind blijft en zijn eigenaar en zijn vriendin behaagt. Of liever, alle meisjes – alle meisjes die men het geluk heeft in zijn leven tegen te komen.

Samenvatting van het artikel

 • Wat is potentie en impotentie en erectiestoornissen?
 • Soorten
 • Oorzaken van erectiestoornissen
 • Symptomen en tekenen van verminderde potentie
 • Waarom erecties afnemen tijdens seks
 • Algemene methoden voor de behandeling van impotentie
 • Preventie en oefeningen om weer een erectie te krijgen

Als deze onaangename aandoening u heeft getroffen, onderneem dan onmiddellijk actie. De uitzondering is als u, ik bedoel u, ouder bent dan 70. Dan kun je het accepteren en je terugtrekken in seksuele rust. Maar als je hier eerder bent geweest, is het niet oké.

Impotentie is geen onderwerp dat je met vrienden in een bar bespreekt. Hoewel absoluut iedereen wel eens “dat lastige moment” heeft meegemaakt. Als het vaker dan normaal begint voor te komen en de problemen u op de zenuwen werken, is het tijd om er iets aan te doen.

In de meeste gevallen gaat een man met een probleem naar de dokter als het tot maximale proporties is opgezwollen. Iedereen hoopt dat “het wel overgaat” en absoluut niemand wil zichzelf als impotent zien. In feite is dit een fundamenteel verkeerde houding. Zelfs de hersenen zorgen voor onaangename verrassingen, waardoor de patiënt zich ongepast gedraagt. Hij begint bijvoorbeeld plotseling op te scheppen over zijn bedprestaties, terwijl dat nog nooit eerder is gebeurd. En dit is een nogal dwaze manier om problemen te verbergen waar niemand van zou weten. Maar onbewuste angst is sterker dan gezond verstand. Absurd? Hetzelfde.

Als je problemen hebt in bed, doe dan als een volwassene in je eigen hoofd: beoordeel het probleem, zoek een oplossing en doe wat je kunt.

Om te winnen moet de vijand zo diep en gedetailleerd mogelijk worden bestudeerd, ook al is het onderwerp zo onaangenaam mogelijk. Hieronder staat alles over wat mannelijke impotentie is en hoe om te gaan met een veel voorkomend en zeer delicaat probleem.

Wat is potentie en impotentie en erectiestoornissen?

Laten we de termen van het probleem behandelen en wat impotentie is. Het “gegeven” bestaat uit twee termen – potentie en het tegenovergestelde van impotentie. Impotentie is een andere naam voor erectiestoornis, een term die vaker gebruikt wordt door artsen en seksuologen, het klinkt zachter en fijner, maar het betekent hetzelfde. Houd er rekening mee dat in het artikel beide definities worden gebruikt. Een erectiestoornis is een aandoening waarbij het lichaam niet in staat is om seks te hebben. Zowel een korte erectie als de volledige afwezigheid ervan zijn impotentie. Maar omdat “korte erectie” een rekbaar begrip is en niemand een exacte referentietijd heeft vastgesteld, ontstaat er verwarring. Liefhebbers van lange marathons, wier gewone seks een half uur of langer duurt, vermoeden een pathologie wanneer de gemeenschap wordt teruggebracht tot 15 minuten. Ook voor anderen is dat cijfer al heel wat. En dat is volkomen normaal, elke aandoening moet worden gezien in relatie tot de persoonlijke norm, geen twee mensen zijn hetzelfde.

Soorten

Impotentie wordt onderverdeeld in primaire en secundaire impotentie.

Laten we beginnen met de secundaire. Dit is wanneer je kunt beginnen met geslachtsgemeenschap, maar moeite hebt om het af te maken.

Na een tijdje valt de penis naar beneden en keert niet meer terug naar de “juiste” toestand, en de verstreken erectietijd is niet voldoende voor zinvolle seks.

De primaire man is minder gelukkig, een woord dat wordt gebruikt om mannelijke frigiditeit te beschrijven, d.w.z. het onvermogen om van seks te genieten. De volledige afwezigheid van een erectie bij mannen is een kenmerkend en zeer ernstig teken. Dat wil zeggen, op fysiologisch niveau heb je gewoon geen verlangen, dat is alles.

Oorzaken van erectiestoornissen

Oorzaken van erectiestoornissen

Het mannelijke genitale systeem wordt over het algemeen als minder delicaat en gevoelig beschouwd dan het vrouwelijke, maar dat betekent niet dat alles daar eenvoudig is. Verschillende delen van het lichaam zijn betrokken bij de erectie en het orgasme:

 • de hersenen – die signalen geven;
 • hormonen – die bepalen het libidoniveau;
 • zenuwvezels die signalen van de hersenen doorgeven;
 • de bloedvaten die de penis van bloed voorzien.

Als een van de systemen niet in orde is, stort de hele keten in. Erectiestoornissen bij mannen worden volgens dit principe in verschillende soorten verdeeld.

Afhankelijk van de oorzaak wordt een onderscheid gemaakt tussen organische, psychogene en gemengde impotentie.

 • Organisch is het resultaat van interne orgaanfalen of aangeboren ziekten. Het ontstaat geleidelijk en kan chronisch worden. Een voorbeeld is een aandoening van het hart- en vaatstelsel die een slechte bloedtoevoer naar de geslachtsorganen veroorzaakt. De behandeling van impotentie bij mannen na 50 jaar houdt meestal verband met de organische ouderdomsverschijnselen.
 • Psychogeen komt voort uit je innerlijke klemmen en ervaringen. Deze reactie is een combinatie van psychologie en anatomie en is als een reflexmechanisme – een specifieke stimulus lokt een specifieke reactie uit. Als je eenmaal een traumatische ervaring hebt gehad, kan het in soortgelijke omstandigheden opnieuw gebeuren.
 • Het gemengde type combineert de hierboven beschreven oorzaken van impotentie. Het is het meest voorkomende type omdat lichamelijke problemen altijd worden gevolgd door psychische moeilijkheden. Omgekeerd reageert het lichaam gevoelig op gedachten en gevoelens. De systemen kunnen niet zonder elkaar; ze moeten als één geheel worden behandeld.

Symptomen en tekenen van verminderde potentie

Het belangrijkste symptoom is duidelijk: geen erectie. Alle andere tekenen van impotentie zijn variaties op dit thema. Om te bepalen of je een probleem hebt, beantwoord je de vragen:

 • Is er in principe seksueel verlangen?
 • Reageert de penis op seksuele prikkels? Zelfs een lichte “wiebel” wordt overwogen;
 • Als de penis opstaat als reactie op een bepaalde actie – wordt hij dan helemaal groter?
 • Zo niet, is het dan genoeg om seks te hebben?
 • Zo ja, treedt er dan ejaculatie op?
 • Zo niet, is het dan omdat je geen erectie kunt krijgen tijdens de seks of omdat je gewoon niet kunt klaarkomen?

De vragen zijn gerangschikt volgens de ernst van de aandoening – hoe verder je naar beneden gaat, hoe triester het is. Het is aan jou om te beslissen hoe triest ze moeten zijn om uiteindelijk naar de dokter te gaan. Voor een redelijk bezoek is het al voldoende om ’s morgens een erectie kwijt te zijn.

Een ander belangrijk punt is veranderingen in de dynamiek. Pas uw eigen norm altijd aan. De meest voorkomende problemen doen zich voor bij degenen die te vaak of te weinig seks hebben. In het eerste geval kost het meer tijd en moeite om de penis in een “vechttoestand” te krijgen door uitputting van het lichaam. In het tweede geval, daarentegen, heeft het lichaam zich lang voorbereid en een enorme hoeveelheid middelen verzameld, ze haasten zich ongecontroleerd in de strijd, en alles is te snel afgelopen.

Waarom erecties afnemen tijdens de seks

Waarom erecties afnemen tijdens de seks

Als dit gebeurt, is het waarschijnlijk dat de oorzaak in de geest schuilt. Het is psychologische impotentie. Fysiologie is hier zelden de schuldige – als het lichaam in staat is een erectie te krijgen, is het waarschijnlijk ook in staat tot langdurige geslachtsgemeenschap. Hoewel er uitzonderingen zijn. Kijk eerst of onderstaande informatie op u van toepassing is.

De meest voorkomende oorzaak van erectiestoornissen is het zogenaamde “Sexual Failure Anticipation Syndrome” of kortweg STOSS. Het is een veel voorkomend verschijnsel. Het belangrijkste symptoom ervan is angst voor of tijdens de seks. Complicerend voor de situatie is dat de opwinding onbewust kan zijn, je merkt het gewoon niet op (of wilt het niet opmerken). STOSS nestelt zich niet alleen in je hoofd, het komt voort uit een slechte ervaring, een artikel dat je op internet leest, of zelfs uit het verhaal van iemand anders.

Op het cruciale moment ga je nadenken over het proces, twijfel je aan jezelf en raak je opgewonden – dit alles krijgt meer gewicht dan de opwinding, en de seks mislukt opnieuw.

Om STOSS te verslaan, moet je je vertrouwen opbouwen – want het is niets meer dan een domme vicieuze cirkel. Je bent nog steeds in orde, maar je vraagt je al af “wat moet ik doen als mijn lul niet hard wordt?” Daarmee maak je jezelf bang en krijg je precies waar je bang voor bent. De angst is ongegrond – als je ertegen vecht, is het probleem opgelost.

Het is belangrijk dat je vriendin dit ook begrijpt, in plaats van het erger te maken. Zeuren “je houdt niet meer van me” helpt niet en maakt het alleen maar erger. Je hebt steun nodig die je vertrouwen geeft.

De erectie van een man kan afnemen als

 • de maatschappij of je ouders je een verkeerde houding hebben meegegeven in de vormende fase van je identiteit. Ze hebben je bijvoorbeeld verteld dat seks slecht of vies is;
 • je in het verleden een pijnlijke mislukking hebt gehad, ben je innerlijk bang voor herhaling;
 • je houdt niet echt van je partner en je fantasie faalt op een gegeven moment;
 • of omgekeerd – een man kan niet klaarkomen door een onderbroken erectie als hij het meisje te leuk vindt. Er is een angst om haar niet te kunnen bevredigen;
 • je bent bang voor specifieke problemen – bijvoorbeeld publiciteit (iemand die niet van je seks mag weten) of geslachtsziekten;
 • in je hoofd tijdens de seks – geen seks, maar duizend “belangrijkere” harde gedachten. Je herinnert je plotseling dat je vergeten bent een lening te betalen of een rapport op te sturen, en dat is het, dat is het enige waar je hoofd mee bezig is.
 • Het is gênant om het gedrag van het meisje te zien. Als ze bijvoorbeeld heet in je oor fluistert “Ik hou zo van je 12 centimeter puur genot” en je hebt er eigenlijk 16.

Soms is er maar één actie nodig, één seks, één minuut, om bij een man voor de rest van zijn leven STOSS te creëren. En na verloop van tijd wordt de situatie alleen maar erger. Als het niet werkt, proberen mannen niet eens meer om seks te hebben, omdat ze er 100% zeker van zijn dat het niet zal werken. Ze zijn allang vergeten dat het gaat om een erectiestoornis, die bijna uit het niets is ontstaan. Deze aanpak minimaliseert de kans op een goede afloop. Je moet jezelf onder controle krijgen!

Interessante kenmerken kunnen helpen om vast te stellen dat het om STOSS gaat. Het syndroom staat bekend om het feit dat het slechts bij één partner kan voorkomen en niet bij anderen. Masturbatie veroorzaakt meestal ook geen moeilijkheden.

Dat is de sleutel tot succes – je bent jezelf niets verschuldigd, je hoeft niet voor jezelf te blozen als je faalt. Daarom is masturbatie fijn – je bent rustig, je maakt je geen zorgen, en het komt allemaal goed.

Als je indruk wilt maken op een meisje dat je (bijvoorbeeld) echt leuk vindt, fixeer je je onwillekeurig op het feit dat een erectie uiterst, levensnoodzakelijk, zeer noodzakelijk is. Anders ontstaat er brand, een overstroming, een explosie. Over-importantie bederft alles, weg ermee en je potentie zal binnen de kortste keren verbeteren.

Algemene methoden voor de behandeling van impotentie

Mannelijke impotentie kan op verschillende manieren worden behandeld, van loyaal tot percussief. Het probleem met die laatste is dat ze ook gericht zijn op andere, onschuldige lichaamssystemen. Maar ze hebben ongetwijfeld ook de snelste en duidelijkste resultaten. Wat bedoeld wordt is medicamenteuze therapie.

Een meer delicate behandeling voor impotentie thuis of in een kliniek is heel goed mogelijk – een goed dieet, fysiotherapie, massages, oefeningen. Ze hebben niet het “onmiddellijke effect” dat we allemaal verwachten. Maar deze methoden werken meestal op lange termijn. Ze helpen het lichaam sterker te worden, in plaats van het te dwingen zijn noodreserves op te gebruiken.

Medicinale behandeling

Het is vreemd als het eerste wat in je opkomt iets anders is dan Viagra. De meeste mannen (en vrouwen) zouden nooit minstens twee of drie andere merken noemen. Maar ze bestaan wel degelijk! En wat meer is, ze verschillen niet alleen in naam, maar ook in de manier waarop ze werken.

Geneesmiddelen tegen erectiestoornissen worden onderverdeeld in middelen die de potentie verbeteren, het libido verhogen of de hormonale balans in het lichaam normaliseren. Ze hebben verschillende werkzame bestanddelen en werkingsmechanismen. In elk geval is het raadzaam dat de behandeling door een specialist wordt voorgeschreven.

Jij daarentegen bent waarschijnlijk geen dokter. U hoeft de fijne kneepjes van medicijnen of ingewikkelde terminologie niet te begrijpen. Hieronder vindt u algemene informatie in gemakkelijk te begrijpen taal. Dit is voldoende om u een basisbegrip te geven van waar het om gaat.

Geneesmiddelen door effectieve werking

Zelfs binnen dezelfde groep zijn er verschillen in het soort werking. Sommige impotentiemiddelen stimuleren de productie van enzymen, terwijl andere stikstofmonoxide bevatten, dat de bloedvaten verwijdt. Het effect van dit soort pillen is onmiddellijk en houdt enkele uren aan. De werkzame stof hoopt zich niet op in het lichaam en is niet geschikt voor continu gebruik.

Voor langdurige therapie wordt soms een kuur testosteron in tabletvorm of per injectie voorgeschreven. Voordat met een kuur wordt begonnen is het absoluut noodzakelijk om testen te laten doen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar toch: als het hormoon niet afneemt, hoef je het niet te nemen. Helemaal niet. Helemaal niet. Je kunt niet twee keer man worden als je dat wilt, en onnodig ingrijpen in de hormoonhuishouding zal tot niets goeds leiden.

Voedingssupplementen voor alle smaken en budgetten zijn ook populair. Voedingssupplementen zijn overigens medische producten die geen klinische proeven hebben ondergaan en waarvan de doeltreffendheid dus niet is bewezen. Het is geen geheim dat deze categorie vol zit met geweldige producten, die helpen bij de zaak. Maar er is ook veel “rommel” in deze categorie, die we niet mogen vergeten. Beoordelingen en meningen op het internet kunnen u helpen een goed product te kiezen.

Bereidingen per toedieningsweg

De werkzame stof kan op andere manieren dan de gebruikelijke “pil” aan het lichaam worden toegediend. Er zijn meer geavanceerde opties, elk met zijn eigen voordelen.

Orale medicijnen zijn al genoemd. Met hen is het gemakkelijk, een pil in je mond stoppen en water drinken, je hoeft geen genie te zijn om ermee om te gaan.

Bij de intraurethrale methode wordt de medicatie rechtstreeks in de plasbuis geïnjecteerd. Omdat de medicatie rechtstreeks naar het betrokken gebied gaat, is het effect sterker en duidelijker en verbetert de erectie sneller, in ongeveer 10 minuten. Bovendien kan topische medicatie, in tegenstelling tot pillen en capsules, op elk moment worden geïnjecteerd. Het maakt bijvoorbeeld helemaal niet uit wat je net hebt gegeten. De bijwerkingen zijn zo-zo – urethraal ongemak, pijn, branderig gevoel.

Rectale “zetpillen” zijn minder gebruikelijk. Ze worden onmiddellijk opgenomen en raken het lichaam niet te hard, maar ze voelen niet zo goed aan. Het ongemak duurt ongeveer 30 minuten; als je in die tijd seks hebt, voelt het… dubbelzinnig.

Intraurethrale medicatie, of liever injecteren, is pijnlijk, maar niet te veel. Nog pijnlijker is intracavernosale injectie. Dit zijn potentieverhogende middelen die rechtstreeks in de penis worden geïnjecteerd. U kunt rustig ademhalen, tegenwoordig worden barbaarse methoden nauwelijks meer gebruikt – orale medicijnen zijn net zo effectief.

Niet-medicinale behandeling

Niet-farmacologische behandelingen omvatten massage, schokgolftherapie, oefentherapie en fysiotherapie.

Wie geen pillen, injecties of medicijnen tegen impotentie wil slikken, kan zich wenden tot alternatieve methoden. Homeopathie, bijvoorbeeld, heeft iets met medicijnen te maken, maar is zeer middelmatig. Specialisten op dit gebied bevelen bijvoorbeeld Selenium en Zwavel aan als therapie, maar zelfs homeopathische middelen zijn geïndividualiseerd.

Artsen schrijven vaak fysiotherapie voor. Deze methoden helpen, mits het recept “doel treft”. Dat wil zeggen dat het werkt op de oorzaak van de impotentie. Daarvoor is een goede arts nodig die weet wat hij doet.

Overigens kunnen homeopathie, fysiotherapie en voedingssupplementen in een ander geval helpen – als de ziekte is ontstaan door een psychische aandoening en het gekozen middel als een placebo heeft gewerkt.

Ongeacht de tekenen van impotentie die u ervaart, zal massagetherapie nuttig zijn. Prostaatmassage is voor de meeste mannen onaangenaam, maar zeer effectief. Het verbetert de bloedcirculatie in de bekkenorganen, waardoor ze worden gevoed met belangrijke elementen en zuurstof. De prostaatklier produceert meer afscheidingen en de potentie verbetert. Overigens moet je niet zo bang zijn voor deze procedure, prostaatmassage zal nieuwe hoogten van genot brengen, want een man ervaart er het sterkste orgasme van. Betrek je vrouw bij het proces zelf, laat haar kijken naar onze videoles “Prostaatmassage”, haar vaardigheden zullen je verrukken, waardoor je niet alleen gezonder wordt, maar ook genot krijgt.

Soms liggen er specifieke ziekten ten grondslag aan seksuele moeilijkheden. Als de situatie verergert, moet u zich grondig laten onderzoeken. Misschien moet u eerst uitzoeken hoe u een adenoom van de prostaat bij mannen kunt behandelen of een therapie voor prostatitis ondergaan.

Als een erectie verloren gaat door een passieve en zittende levensstijl, een voorliefde voor strakke broeken of strak (maar onmiskenbaar sexy) ondergoed, kan fysiotherapie helpen. Een reeks speciale oefeningen is ontworpen om in te werken op diezelfde bekkenorganen. De oefeningen worden getoond en voorgeschreven door uw arts.

Sommige stellen kopen een pomp voor thuisgebruik. Die zet je vlak voor de seks op je pik en in een paar seconden heb je een keiharde erectie. Pure natuurkunde – het vacuüm trekt bloed aan en het vult de bloedvaten. Er is geen langdurig effect van de pomp, alleen een eenmalig effect.

Voordat u impotentie met medicijnen behandelt, moet u op zijn minst iets leren over lichaamsbeweging. Hieronder vindt u een effectieve oefenroutine voor u. De oefeningen zijn goed omdat ze geen contra-indicaties en geen uitgesproken bijwerkingen hebben, en het is wenselijk voor elke man – zowel zieke als gezonde. De oefeningen kunnen geen kwaad.

Volksmethoden – hoe thuis te behandelen

De traditionele geneeskunde biedt een bonte verscheidenheid aan recepten, maar ze lijken niet allemaal toereikend. Je kunt bijvoorbeeld knoflook in ongelooflijke hoeveelheden eten. Toch is het beter om minder smaakvolle en meer smakelijke antwoorden te vinden op de vraag “hoe impotentie te genezen”.

Introduceer de volgende voedingsmiddelen in uw dieet:

 • gemberwortel;
 • ginseng;
 • selderij;
 • walnoten.

U kunt afkooksels en aftreksels maken van het bovenstaande, iets wat werkt als aanvulling op uw thee. Het zal niet moeilijk zijn om het regime van gezonde supplementen uit deze lijst te volgen, en het hele lichaam zal er beter van worden. Dit zijn veilige en effectieve producten voor de behandeling van erectiestoornissen thuis

Genezers raden aan honingapplicaties te maken: verdun 0,25 kg honing in 1 liter warm, maar niet heet water. Week er een doek of handdoek in en breng het twee keer per dag gedurende 10-15 minuten aan op de basis van de penis. De auteurs van het recept lijken te zijn vergeten te vermelden dat er een meisje bij moet zijn dat niet onverschillig staat tegenover bijenproducten. Een ander populair recept zijn mosterdpillen voor de voeten. Ze worden verondersteld het bloed op te pompen, vooral naar datzelfde orgaan, de zuurstoftoevoer te verbeteren en het holle lichaam te vullen. En als toetje een bad met een laurierblad.

Een plaatje dat een erotische film waardig is: je komt uit bad, met een laurierblad op je schouder geplakt, plakt mosterdpillen op je voeten, en doet honinggaas op je penis… Wat er daarna gebeurt, mag je zelf weten. Probeer je de geur niet te gedetailleerd voor te stellen, anders worden de problemen misschien erger.

Oefening en training zijn de beste antwoorden op de vraag “hoe verhoog ik een erectie? Ze zijn ongevaarlijk, hebben geen enkele contra-indicatie en… geur

Dieet voor verminderde potentie

Maak je klaar voor een aanval van de gemeenplaatsen, je kunt niet zonder.

Je bent dus wat je eet. Het lichaam weerspiegelt rechtstreeks de levensstijl van de drager; het is onmogelijk een pijnlijke aandoening te genezen zonder je benadering van de gezondheid te veranderen. Voordat u uw potentie behandelt, moet u uw levensstijl op orde krijgen.

Nou, dat is allemaal gedaan met de afgezaagde zinnen, nu ter zake.

Het dieet moet speciale voedingsstoffen bevatten die specifiek voor de potentie zijn aangewezen. Dit zijn fosfor, zink, vitamine E en D.

Soja en bier horen niet in je dieet thuis (ze verhogen de vrouwelijke hormoonspiegel), en geen gefrituurd voedsel. Snelle koolhydraten zoals brood, gebakken goederen en aardappelen kunnen schadelijk zijn. Munt moet ook worden vermeden – zelfs kauwgom en menthol in sigaretten staan op de zwarte lijst.

De behandeling van impotentie bij mannen moet beginnen met een vermindering van zout. Niet meer dan 4 gram per dag is toegestaan. Houd niet alleen rekening met het zout dat u op het gekookte voedsel strooit, maar ook met het zout dat er al in zat. Dit is zeer belangrijk!

Koffie – niet meer dan 1 kopje per dag. Te veel koffie vernietigt testosteronmoleculen, en duwt je direct weg van je gewenste resultaten. Een beetje koffie daarentegen kan geen kwaad – in kleine hoeveelheden helpt het je bloedvaten.

Hier zijn enkele mannengerechten die lekker zijn en goed voor je potentie:

 • roerei met gebakken uien;
 • Varkensvlees, met wortels, knoflook en pepers, gebakken in de oven;
 • Een salade van gekookte vis en aardappelen, komkommer en wortelen;
 • soep met bloemkool en garnalen.

Zoals u ziet, hoeft u helemaal geen saai en vreugdeloos dieet te volgen om goed te eten en uw potentie in toom te houden. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van erectiestoornissen en de behandeling hangt daarvan af, dat is een feit. Maar het is uw heilige plicht om goed te gaan eten, nog voordat u begint met therapie en onderzoek.

Voedingsmiddelen die de mannelijke kracht vergroten

Een verhoogde erectie is onmogelijk zonder ondersteuning van een evenwicht van vitaminen en micronutriënten. Eet kaas, oesters, rood vlees, bijproducten, zeevruchten, noten en zuivelproducten.

Voeg meer kruiden toe aan je eten, vooral saffraan, kaneel, nootmuskaat en kardemom. Honing en walnoten zijn niet alleen erg lekker, maar ook gezond.

Nuttige sappen zijn heel geschikt als behandeling van impotentie met volksremedies. De meest effectieve voor dit doel zijn pompoen, selderij en watermeloen. Het is wenselijk dat de sappen vers geperst zijn, ze zijn te vinden in elk café of bar. U moet ze minstens eenmaal per week drinken.

Preventie en oefeningen om weer een erectie te krijgen

Preventie en oefeningen om weer een erectie te krijgen

Het is zeker een goed idee om impotentie thuis te behandelen met volksmiddelen, maar het is nog beter om een speciale set oefeningen te leren. Deze is bedoeld om te werken aan de schaambeen-dorsalis spier, of kortweg de LKM. Het wordt ook wel “de spier van de liefde” genoemd, deze romantische naam PLM kreeg voor het feit dat het een beslissende rol speelt bij seks – het tilt de penis op. Het is de moeite niet waard als deze spier niet goed werkt. Dan gebeurt er gewoon geen seks, dat is alles.

Voordat je een erectie kunt herstellen met oefening, moet je de LCM vinden. Probeer de urinestroom te onderbreken tijdens het plassen of je lul op en neer te bewegen tijdens een erectie. In je eentje, zonder tussenkomst van je handen. Je zult de LQM voelen bewegen.

Het trainen van deze spier werd sterk aanbevolen door de oude volgelingen van de Tao der Liefde, en werd op grote schaal gebruikt als onderdeel van hun wereldwijd erkende technieken.

Het in goede conditie houden is niet alleen om perfecte seks te hebben. Een goed getraind LQM beschermt tegen zeer onaangename ziekten zoals urine- en fecale incontinentie. Dus zelfs over jaren, als je heel oud bent, komt lichaamsbeweging van pas. En het is tijd om nu te beginnen.

Oefening 1

Als je eenmaal de LQM hebt gevonden en hebt geleerd hoe je die moet controleren, beheers dan deze techniek: langzaam en soepel aanspannen van de spier in opgaande lijn, tot aan het bovenste punt, en dan langzaam en soepel ontspannen. Het belangrijkste is dat er geen plotselinge bewegingen zijn, alleen langzame en vloeiende, anders telt het niet.

Oefening 2

Ga er pas mee verder als u de eerste oefening perfect hebt uitgevoerd, minstens een paar dagen nadat u bent begonnen. Doe hetzelfde, maar met onderbroken bewegingen, alsof u een ladder beklimt. Figuurlijk natuurlijk. U hoeft hierbij helemaal niet fysiek te bewegen.

Het ziet er zo uit: “spanning-pauze-spanning-pauze-spanning…”. Zo bereik je in een paar “stappen” het hoogste punt van spanning. Vervolgens ontspant u de spieren door geleidelijk dezelfde “ladder” af te dalen. De belangrijkste regel is om alleen omhoog of omlaag te gaan. Als je “omhoog” gaat, mag je de spieren nooit ontspannen en omgekeerd.

U vindt de volledige set oefeningen met een demonstratie van de technieken in onze speciale videocursus “LKM Training”, waar de beste seksuologe en psychologe Valeria Aginskaya in detail de bijzonderheden van de mannelijke anatomie en fysiologie onthult en de beste set technieken selecteert voor uw uitstekende potentie. De doeltreffendheid van oefeningen als middel om een erectie te verhogen is wereldwijd bewezen en erkend. Ze hebben geen contra-indicaties en zijn gunstig voor elke man. Hetzelfde geldt voor regelmatige prostaatmassage – het kost niet veel tijd, maar geeft zeer snel zichtbare resultaten. Prostaatmassage stimuleert de bloedtoevoer naar de prostaatklier. De klier beïnvloedt de regulering van alle seksuele processen. Het is uiterst effectief bij potentieproblemen.

De prostaat bevindt zich op de voorwand van het rectum. Zijn diepte is ongeveer 5-8 cm vanaf de anus.

Prostaatmassage kan handmatig of met massagetoestellen, die onder meer in seksshops worden verkocht. Als u besluit dit nuttige apparaat te kopen, let dan op de vibratie- en rotatiefuncties. Rotatie is een variatie in lengte, waardoor je het massageapparaat niet handmatig hoeft te bewegen, het zal zichzelf op de juiste manier in je rectum bewegen.

Dit betekent dat u helemaal niets hoeft te doen behalve het apparaat in te brengen, te wachten tot het zijn werk doet en het er weer uit te halen. De extra functies zorgen voor een prijskaartje, maar verminderen het ongemak aanzienlijk. Zelfs, zou je kunnen zeggen, tot nul gereduceerd. De voordelen van de procedure nemen daarentegen toe. Al met al duidelijk de moeite waard om wat extra voor te betalen.

Een massager is geenszins hetzelfde als een vibrator. Het heeft een C-vorm, speciaal voor dit doel ontworpen. Op het lichaam zit een stopinkeping, die duidelijk de juiste diepte aangeeft en voorkomt dat het apparaat daarbij verschuift.

Tijdens elke vorm van prostaatmassage is het verplicht een glijmiddel op waterbasis te gebruiken, zoals Wicked Jelle. Dit is een min voor de pijn en een plus voor het comfort van het lichaam in een onbekend proces.

Hier zijn enkele zelfmassage technieken die je vanavond kunt uitproberen. Maar als je niet klaar bent om jezelf te masseren, vraag je vriendin dan om onze videoles “Prostaatmassage” te bekijken om het proces tot een plezierig liefdesspel voor jullie beiden te maken.

De “cirkelvormige beweging” techniek

De eerste optie is het gebruik van een apparaat met een rotatiefunctie, zoals de Nexus Revo Stealth, waarbij het belangrijk is dat het massageapparaat anatomisch gevormd is. Rotatie is een cirkelvormige beweging die over het hele prostaatgebied wordt geleid. Dit is de meest comfortabele methode omdat alleen de klier wordt geraakt, al het andere wordt met rust gelaten. Het grote voordeel van dit apparaat is dat het een afstandsbediening heeft, waardoor u geen ongemakkelijke houding hoeft aan te nemen. Je plaatst de stimulator gewoon op een anaal glijmiddel, zoals Pjur analyseer me, en hij doet alles voor je.

De “Kom hier” techniek

Je kunt voor een eenvoudiger apparaat gaan en een statisch model met vibratie kopen, zoals de Nexus Revo Slim. De voordelen zijn hetzelfde: comfortabele vorm en intense stimulatie. Maar in dit geval beweegt het apparaat in zijn geheel, of beter gezegd: trilt. Dit geeft een zeer aangename sensatie, omdat het het hele gebied van de endeldarm en de anus beïnvloedt, dat, zoals we weten, meer dan 72 duizend zenuwuiteinden heeft. Eerst moet je voorbereid zijn: een goed glijmiddel van hoge kwaliteit – nooit vaseline of, vooral, vette crème, het beste is Wicked Jelle. Zoek vervolgens een comfortabele positie; het kan zijn dat je flexibel moet zijn. Je kunt de techniek het beste liggend op je rug uitvoeren. De positie moet zo comfortabel mogelijk zijn. Je brengt het apparaat langzaam in met een cirkelvormige beweging, en dan doe je de “Kom hier”-techniek, d.w.z. je beweegt het apparaat naar je toe, alsof je iemand wenkt om naar je toe te komen, met je knieën gebogen op dit punt.

De “jackhammer” techniek

Een andere geweldige stimulator is Duke van de Duitse fabrikant Fun Factory, alle speeltjes van deze fabriek worden gemaakt in Duitsland, in Bremen, ze doorlopen 8 stadia van controle en hebben twee jaar onbeperkte garantie. Na smering kun je het speeltje geleidelijk inbrengen tot een diepte van ongeveer 4-5 cm (de plaats van de prostaat kan bij alle mannen iets verschillen). Bij aanraking is het gewenste punt een beetje ruw, het is niet bijzonder moeilijk te vinden. De massage zelf is een zachte stimulatie. Het belangrijkste is om pijnlijke sensaties te vermijden, die mogen er niet zijn. Je gaat ook op je rug liggen en masseert de klier met kleine amplitudes in snelle stoten naar boven. Het massageapparaat is echt als een drilboor in zijn werking.

Wees niet verbaasd als je het sterkste orgasme krijgt zonder zelfs maar je penis aan te raken, want de prostaat is de tweede erogene zone van de man, die verantwoordelijk is voor het genot. Door die zone te masseren kun je trouwens niet alleen ziekten voorkomen, maar ook je mannelijkheid nog vele jaren verlengen. Betrek je vrouw bij dit proces, het zal jullie relatie diverser maken en de passie doen ontwaken. Laat haar onze videocursus “Geef een man een levendig orgasme” bekijken, het zal een heel gaaf cadeau zijn voor jullie beiden.

Hoezeer je ook wilt geloven dat 10-15-20 jaar een lange tijd is en niet snel, het bepalende moment zal komen. En dan zul je jezelf bedanken of (heel hard en onvriendelijk) berispen omdat je lui bent. Duizenden mannen hebben dezelfde weg bewandeld en het lijdt dus geen twijfel dat het het beste is om vooraf te zorgen. Dan hoef je nooit uit te zoeken wat je moet doen als je impotent bent en hoe je impotentie, prostatitis, adenoom en andere vervelende ziekten moet behandelen. Zorg goed voor jezelf door onze videotutorial ‘Werk aan je BFM’ te bekijken en het programma te volgen. Bekijk onze andere mannelijke sekslessen om je vaardigheden in bed te verbeteren, je vrouw plezier te geven en zelf van seks te genieten.