Hoe krijg je een harde pik – zalven, oefeningen en andere methoden?

Hoe krijg je een harde pik - zalven, oefeningen en andere methoden?

De kwaliteit van het seksuele leven hangt niet alleen af van de grootte van de penis, maar ook van de hardheid van de erectie. Mannen van alle leeftijden kunnen het probleem ondervinden dat de penis zacht is geworden, en daar zijn verschillende verklaringen voor.

Als een jonge man een slechte stijve heeft, is het waarschijnlijk dat hij geen goede levensstijl heeft. Als een man na zijn veertigste problemen ondervindt, kan dit worden verklaard door leeftijdgerelateerde veranderingen. In het algemeen kan het raadzaam zijn om thuis methoden te gebruiken die de kwaliteit van de erectie kunnen verbeteren.

Redenen

Redenen

Zoals gezegd kunnen problemen met de voortplantingsfunctie op elke leeftijd voorkomen, en het is vaak de schuld van de man zelf. In sommige gevallen kunnen ziekten die de erectiesterkte aantasten uw seksleven verslechteren. Het is belangrijk om vertrouwd te raken met alle mogelijke oorzaken om te bepalen welke in uw specifieke geval mogelijk is.

Hierdoor wordt de stijve zacht:

 1. Prostatitis, een goedaardige of kwaadaardige tumor van de prostaat.
 2. Beschadiging van de penis of het perineum door trauma. Genito-urinaire afwijkingen van chronische aard.
 3. Venerische ziekten die een persoon niet op tijd behandeld heeft. Hart- en vaatproblemen.
 4. Langdurig gebruik van medicijnen. Deze omvatten kalmeringsmiddelen, anti-androgenen en antidiabetica.
 5. Hormoon tekort. Dit probleem komt meestal voor bij mannen van 50 en 60 jaar.
 6. Onjuiste voeding, die kan leiden tot overgewicht. Een onevenwichtige voeding heeft ook een negatief effect op de seksuele functie. Slechte gewoonten: de seksuele functie wordt aangetast door roken, alcohol drinken en drugsgebruik.
 7. Langdurige onthouding van seksuele gemeenschap. Bovendien kan dit leiden tot verschillende ziekten, zoals prostatitis. Alleen bij regelmatige geslachtsgemeenschap stagneren de klieren niet en produceren ze de juiste hoeveelheid hormonen.

Het kan voldoende zijn om goed te gaan eten en te gaan sporten om het probleem van het hard maken van je penis op te lossen. Maar er kunnen ook andere maatregelen nodig zijn, zoals oefeningen en massages voor het voortplantingsorgaan.

Het belangrijkste is de taak serieus te nemen en verschillende methoden tegelijk te gebruiken om de kwaliteit van een erectie te beïnvloeden.

Algemeen advies

Algemeen advies

Als een man zijn seksuele functie echt wil verbeteren, zal hij zijn levensstijl moeten herzien.

Het is niet genoeg om alleen maar te sporten of medicijnen te nemen. Wij vertellen je precies wat je moet veranderen om een harde stijve terug te krijgen.

Om te beginnen is het belangrijk de oorzaak van de moeilijkheden bij seksuele activiteit vast te stellen. Als het probleem is dat de man lijdt aan een ziekte, zoals prostatitis, dan moet het probleem worden behandeld.

Het is belangrijk op te merken dat infectieziekten, seksueel overdraagbare aandoeningen, hormonale stoornissen, diabetes en hart- en vaatziekten ook van invloed zijn op de erectie. Zolang een man ernstige gezondheidsproblemen heeft, zal hij zijn stijve niet kunnen verbeteren.

Het is belangrijk om slechte gewoonten op te geven of althans tot een minimum te beperken.

Je moet geen alcohol misbruiken, niet roken en geen drugs gebruiken, want die zijn niet alleen slecht voor je seksleven, maar ook voor de gezondheid van je hele lichaam.

Zittend werk, regelmatige overbelasting, slaapgebrek en constante stress hebben ook een negatief effect op de erectie. Daarom moet u proberen voldoende rust te nemen en te bewegen als u uw vruchtbaarheid wilt verbeteren.

Als u regelmatig vette, zoute, gekruide en gefrituurde voedingsmiddelen eet, moet u uw dieet herzien.

Omdat deze producten een directe route zijn naar mannelijke stoornissen.

Het is raadzaam om meer vers fruit en groenten te eten, mager vlees, en probeer voedsel te stoven, te bakken of te stomen. Deze tips zullen helpen om het probleem in verband met de verslechtering van de seksuele functie op te lossen.

Je kunt ook het gebruik van methoden om je penis hard te maken aanraden. Je kunt meerdere methoden tegelijk gebruiken als je snel een positief resultaat wilt bereiken.

Oefeningen om de penis te versterken

Het doen van oefeningen om de penis te versterken is een must voor elke man die geen problemen met een erectie wil.

Dit is om de bloedcirculatie in de bekkenorganen te versnellen. Wij kunnen het gebruik van Kegel-oefeningen aanbevelen, ze zijn niet alleen effectief maar ook vrij eenvoudig.

Bovendien kun je ze overal doen, zelfs buiten, en duurt de training niet langer dan 5 minuten.

Om te beginnen moet je een spier vinden om te oefenen. Onderbreek daarvoor de stroom tijdens het plassen. Dan kun je voelen welke spier je moet aanspannen.

De eerste oefening moet als volgt worden uitgevoerd:

 1. De les duurt vijf minuten.
 2. De man kan elke positie innemen die hem goeddunkt.
 3. U moet de spier 5 seconden aanspannen en dan even lang ontspannen.
 4. Herhaal de oefening gedurende 5 minuten.

Deze training verbetert de erectie en heeft een positief effect op de potentie. Natuurlijk zie je geen dramatische resultaten na de eerste sessie. Maar als je de oefening een paar maanden herhaalt, zul je merken dat je stijve veel steviger is geworden.

Je kunt ook de volgende oefening doen:

 1. De training duurt vijf minuten.
 2. Je moet je vertrouwd maken met de oefening en dan de spier zoveel mogelijk aanspannen.
 3. Vervolgens zal het nodig zijn om het los te maken.
 4. Herhaal de handeling voor ongeveer 5 minuten.

U kunt ook proberen de spier snel aan te spannen en te ontspannen zolang de man de handeling kan herhalen. Dit zal helpen om de bloedcirculatie te stimuleren en een erectie te verhogen. Het belangrijkste is dat u de procedure elke dag herhaalt als u echt resultaat wilt boeken.

Massage met zalven

Een dergelijke methode versterkt ook effectief de penis. Het is belangrijk om de juiste massage te doen om een erectie te versterken.

Het is raadzaam de behandeling aan te vullen met speciale zalven en gels om sneller resultaat te boeken.

U kunt bijvoorbeeld crème, nitroglycerinezalf of -gel gebruiken.

Ze zijn ook heel effectief en kunnen de mannelijke functie verbeteren.

Je moet beginnen met je voor te bereiden zodat je jezelf niet bezeert. Het eerste wat u moet doen is ontspannen, wat u kunt doen door een douche of een bad te nemen.

Daarna moet u de procedure beginnen met zachte slagen om de weefsels te verzachten en het bloed intensief te laten stromen. De massage moet met warme handen gebeuren, anders heeft ze niet het gewenste effect.

Een opwarmingsroutine is ook nuttig, maar moet niet worden verward met een voorbereidingsroutine. Je kunt het volgende doen:

 1. Rekken. De penis wordt in de handpalmen genomen en lichtjes heen en weer geschommeld. De procedure mag niet pijnlijk zijn.
 2. Ontspan. In dit geval smeer je de penis in met glijmiddel en streel je vervolgens met je vingers de zijkanten van het orgaan. De bewegingen moeten worden gericht van de basis van de penis naar de eikel. De behandeling duurt maximaal 5 minuten.
 3. Schudden. De genitaliën moeten worden geschud. Dit is goed voor het verlichten van nerveuze spanning.

Nu kun je direct overgaan tot massage om de functie van het voortplantingssysteem te verbeteren. We zullen kijken naar een van de meest effectieve, maar eenvoudige technieken. Nogmaals, het moet regelmatig gedaan worden om effect te hebben.

Wat te doen:

 1. Het is noodzakelijk om het orgaan in erectie te brengen.
 2. De crème moet over de hele lengte van de penis worden uitgesmeerd.
 3. Wikkel nu je duim en wijsvinger om de basis van de penis. Je moet de penis naar je toe trekken.
 4. Je moet van hand veranderen en hetzelfde opnieuw doen.

Tijdens de eerste week moet u de oefening 10 minuten uitvoeren. Om de zeven dagen moet de tijd echter met 5 minuten worden verlengd. Het is uiterst belangrijk dat het orgaan tijdens de massage opgewonden is. Maar u mag niet ejaculeren. Onderbreek de procedure zo nodig even en ga dan verder.

Lichaamsbeweging, massage en een gezonde levensstijl kunnen helpen de penis te versterken. Verwacht niet dat u de volgende dag al resultaat ziet. Het kan enkele weken, soms maanden, duren voordat u een verbetering van uw erectie merkt.